úterý 10. ledna 2012

Jak se staví kavárna

V Brně, resp. na Facebooku máte nyní ojedinělou příležitost sledovat jak vzniká kavárna a dokonce do tohoto procesu mírně zasáhnout. Loni jsme sice mohli sledovat anabázi s Erou, ale kromě toho, jestli je otevřená a pár zákulisních zpráv to nebyla až taková zábava, jak se zpočátku zdálo. I když čekání se vyplatilo, o tom žádná.
Jméno už je odhlasováno, ale k značce kávy můžete ještě přidat svůj názor. Najdete taky fotky z probíhající rekonstrukce, takže se mrkněte, případně se staňte fanoušky nového Café Paradigma. Ani konkurenci si svojí polohou Paradigma nezvolila lehkou, pár kroků od Mezzaninu a Podnebí, to se budou muset sakra otáčet.
Kavalérie každopádně projektu fandí a je na výsledek dost natěšená. Zvědaví jsme hlavně na přidružený kulturní klub.
A jestli můžeme sami doporučit, tak důkladně vybírejte něco dobrého do vinného lístku a něco na zub, co takhle Hrdinu a dceru, nebo Šamšulu a Kokino, nebo budete mít vlastní dezerty? To by byla celkem pecka.
Půjde o studentské doupě, nebo se jim podaří vykročit někam dál?

4 komentáře:

  1. wow, tohle je nadějné, vypadá to na další dlouhá odpoledne strávená s nosem u šálku kávy čekající na další přednášku..:)
    jen se mi nedaří nějak najít hlasování o jídelním lístku, chtěla jsem sii taky kliknout....našla jsem pouze o kávě a názvu, což už je asi rozhodnuto, ale ať hledám jak hledám, nějak se mi třetí anketa nedaří vypátrat:)any suggestions?:)
    jo a díky za upozornění, že něcoo takového vzniká, byla by škoda to propást:)

    OdpovědětVymazat
  2. bože, teď to vidím, jak to asi bylo myšleno, bože, já su chlup, až se stydím... předpokládám, že to byla pouuze výzva pro "kavárenské rodiče", aby byli důslední při výběru...:) tak pardon:) ale mohly by tam takovou anketu též hodit:)

    OdpovědětVymazat
  3. V pohodě, sleduj a myslím, že se dost možná dočkáš i té :)

    OdpovědětVymazat
  4. Stačí jim napsat na zeď, každý máme tu možnost :-) A je na nich, jak se s ní vypořádají :)

    OdpovědětVymazat