čtvrtek 12. července 2012

V Brně není nuda

Léto a káva mají stejný počet písmen a to nemůže být náhoda :) Mám trochu kocovinu, takže na předcházející větu padla všechna dávka kreativity na dnešní den. A teď jsem ztratila linku pro květnatý úvod. Chtěla jsem napsat něco o tom, že v létě miluju filtr a lehké citrusové kávy, které piju vychladnuté, ale moc mě to vyčerpává, takže jdeme rovnou na pozvánky na dvě letně vyladěné kávové akce.

Cupping v Café encounter




Cupping je technika ochutnávání káv. Ničeho není třeba se bát, maximálně spáleného jazyka nedočkavých ochutnávačů. Zahrnuje spoustu špinavého nádobí a porovnávání káv. Tenhle cupping bude zaměřený právě krásně letní citrusové kávy z Etiopie a porovnáme si vzorky od Square Mile Coffee Roasters (UK), Doubleshotu, Gill's a třech dalších malých pražíren z Prahy. Informace do diáře: Cafe encounter, út 24.7., 18:30 h., 100 Kč vstupné. Počet míst je omezený a už jich moc nezbývá, takže jsou nezbytné rezervace a přijímá je Martina (martina@cafe-encounter.cz).

Ultimate Coffee Smackdown na ledu 

 

 


Tak kdo si myslí, že cold drip je pro děcka? Další unikátní punkový souboj v přípravě alternativních káv bude pěkně studený. A zase hledá své vítěze i poražené. Pokud máte v žilách trochu hráčské krve a dosud jste plánovali na 17.8. volný večer, napište Mariánovi (marian@caffemitte.com). Ostatní aspoň dorazte Caffe Mitte podpořit soutěžící a ochutnat jejich výtvory, parádní atmosféra je garantovaná.

Konec hlášení, jdu umřít do postele. :)


2 komentáře:

  1. email je spravne marian@cafemitte.com nie cz .)

    OdpovědětVymazat
  2. Výborný, takže byl špatně už na minulé "pozvánce" :) Dík za upozornění, je to spravené a hluboce se omlouvám!

    OdpovědětVymazat